Menu

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht wordt RondOm Podotherapeuten

Posted by on 20/01/2023 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Praktijk Boot de Vocht wordt RondOm Podotherapeuten

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht wordt RondOm Podotherapeuten

Geplaatst door op 20/01/2023 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Praktijk Boot de Vocht wordt RondOm Podotherapeuten

Na bijna 40 jaar vol passie en met veel enthousiasme als Podotherapeut te hebben gewerkt, wordt het tijd voor de volgende lichting…

Ine Boot, de eigenaresse van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht, heeft bijna 40 jaar vol passie en met veel enthousiasme als Podotherapeut gewerkt. De laatste 35 jaar daarvan in Venray. Ze heeft samen met haar team talloze mensen in Venray en wijde omgeving op “goede voet” gezet, maar vindt het nu tijd voor de “jonge garde” om dat voort te zetten. Daarom draagt ze haar Podotherapie Praktijken in Venray per 1 april 2023 over. RondOm Podotherapeuten neemt de Praktijken in Venray over. De Praktijk van Ine en RondOm hebben elkaar het afgelopen jaar intensief leren kennen, waardoor de Praktijk met vertrouwen wordt overgedragen.


Wie is RondOm Podotherapeuten

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van samenwerkende (sport)podotherapeuten, bewegingswetenschappers en podotherapeut MSU echografisten werkend over meer dan 280 locaties in Nederland. De professionals hebben een zeer breed netwerk binnen de gezondheidszorg en bundelen hun krachten om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren.


Waar staan zij voor

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. We bereiken dat door samen te werken zowel binnen het team als daarbuiten. Er komt steeds meer op zorgverleners af aan wet- en regelgeving en de zorgvraag wordt tegelijkertijd groter. Door krachten en expertises te bundelen, blijven we innoveren en kunnen we ons telkens aanpassen. Bundeling van krachten komt ook tot stand door de overname van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht waarbij we samen met het huidige professionele team het podotherapeutische zorgbereik in Venray op goede voet doorzetten.


Wat verandert er voor de patiënten van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht?

De overgang zal vloeiend verlopen. Voor bestaande patiënten heeft de verandering van organisatie niet veel gevolgen. Alle reeds gemaakte afspraken blijven staan. De bekende praktijklocaties in Venray blijven onveranderd en podotherapeut Astrid Kessels blijft werkzaam in de praktijk in Venray.

Alle patiënten die de laatste jaren de Praktijk hebben bezocht, zijn persoonlijk geïnformeerd.


Podotherapie Praktijken Venray

RondOm Podotherapeuten zet per 1 april 2023 de Praktijken van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht voort op deze locaties in Venray:

 

  • Medisch Centrum Buitenlust| 5803 AZ Venray
  • Medisch Centrum Wieënhof | 5802 EZ Venray
  • RondOm Podotherapeuten Venray | Westsingel 5-b | 5801 TT Venray