Menu

Nieuws

Nieuws

5 paar steunzolen gratis

Geplaatst door op 05/10/2019 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor 5 paar steunzolen gratis

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht geeft 5 paar podotherapeutische steunzolen geheel gratis* weg

De Boot de Vocht Wandeltocht van dit jaar, was de vijfde editie van het evenement. Om dit lustrum extra feestelijk af te ronden, hebben we dit jaar in de goodie-bag een echte “special edition” aanbieding gestopt! We geven maar liefst 5 keer een tweede paar podotherapeutische steunzolen geheel gratis weg! Handig voor in een extra paar schoenen. Of  -als je wilt-  mogen dat ook een paar op jouw specifieke sport afgestemde sportsteunzolen zijn.

Natuurlijk geldt de aanbieding niet alleen voor de wandelaars, maar ook voor de renners. En vooral, niet te vergeten: ook voor de vele vrijwilligers!

Lees hieronder hoe je aanmerking komt voor de “special edition” aanbieding in de goodie-bag plus de voorwaarden: (meer…)

Win een leuk cadeautje

Geplaatst door op 04/10/2019 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Win een leuk cadeautje

Boot de Vocht Wandeltochten
6 oktober 2019
Wandelaars: win een leuk cadeautje!

lopen is lekker,
lopen is leuk,
lopen is mooi,
lopen is genieten,
lopen is gezellig,
lopen is …

 

Laat ons zien wat jij van lopen vindt. Maak tijdens de Boot de Vocht Wandeltocht onderweg bij een “voetballon”een foto van jou en/of je wandelmaatje. Of maak een leuke foto waarom jíj lopen zo bijzonder vindt. Post deze foto op facebook.com/podovenray en tag je foto met @naamvanjemaatje. Je maakt kans op een leuk cadeautje!

Oh ja: leuk als je onze facebookpagina volgt!  FACEBOOK.COM/PODOVENRAY

Voorwaarden foto’s op facebook: (meer…)

Podotherapie Boot de Vocht loopt lekker

Geplaatst door op 04/04/2019 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Boot de Vocht loopt lekker

Pijn aan voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Dat kan het dagelijkse leven of het sporten behoorlijk belemmeren.

Gelukkig is er geen reden om hiermee rond te blijven lopen, want Podotherapie Praktijk Boot de Vocht in Venray zorgt ervoor dat de kwaliteit van lopen en staan aanzienlijk verbetert bij haar patiënten. Als specialist in onderzoek en behandeling van voet problemen, kan Boot de Vocht in een modern ingerichte praktijk heel veel klachten oplossen en voorkomen.

Zeker nu de praktijk is uitgerust met een nieuwe, extra grote drukplaat. “Een enorme vooruitgang bij ons looponderzoek, de patiënt kan op een hele natuurlijke manier met meerdere passen over de drukplaat lopen; ondertussen zien wij waar de drukpunten bij elke stap op de voeten zitten en of er sprake is van disbalans bij het neer komen op de grond. De meetwaardes zijn zeer gedetailleerd; je kunt je voorstellen dat zich dat vertaalt in een nog preciezere opbouw van bijvoorbeeld de podotherapeutische zolen.” vertelt podotherapeut Ine Boot enthousiast.

In de praktijk staat de patiënt centraal; binnen de verschillende vestigingen in Venray worden problemen zowel solitair als in samenwerking met andere disciplines binnen de Medische Centra opgelost. “Denk aan samenwerking met bijvoorbeeld fysio-en manueeltherapeut, de osteopaat en de chiropractor.”

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht onderscheidt zich bovendien door snelle service, korte wacht-en levertijden. Zo kunnen nieuwe patiënten zonder afspraak terecht op de locaties in Medisch Centrum Buitenlust en Medisch Centrum Wieënhof. Patiënten met pijn klachten kunnen vijf dagen per week met voorrang terecht, zelfs ‘s avonds. Sommige hulpmiddelen of kleine aanpassingen worden ter plekke gemaakt. Kortom, langer rond blijven lopen met pijn en voetklachten, is niet nodig!

Podotherapie Boot de Vocht, een stap in de goede richting!

Ben je goed verzekerd?

Geplaatst door op 12/12/2018 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Ben je goed verzekerd?

Deze verzekeringen hebben oog voor podotherapie!
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/podotherapie

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht declareert rechtstreeks bij verzekering!

Geplaatst door op 20/06/2016 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Praktijk Boot de Vocht declareert rechtstreeks bij verzekering!

DrukwerkPodotherapie Praktijk Boot de Vocht is één van de eerste Podotherapie Praktijken in Nederland, die rechtstreeks kunnen declareren bij zorgverzekeraars. Dat betekent voor de patiënt dat zij zelf geen nota’s meer hoeven te declareren bij hun zorgverzekeraar en geen nota’s meer vooruit hoeven te betalen.

Deze vooralsnog unieke service van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht is tot stand gekomen na een proef van een aantal maanden begin 2016. Nadat de proef in samenwerking met een beperkt aantal zorgverzekeraars geslaagd was, is de proef nu omgezet in een standaard routine bij het merendeel van de zorgverzekeraars*. (meer…)

Tips
 • Kraken de zolen in uw schoenen? Doe wat talkpoeder in uw schoen voordat u uw zolen erin legt
    
 • Heeft u (vooral als vrouw) een extreem kleine maat schoenen of juist een extreem grote maat schoenen? Zorg altijd voor goed passende schoenen en doe u zelf niet tekort door “dan toch maar” een verkeerde maat schoenen te kopen. Kijk desnoods eens over de grens in Duitsland. De maatverdeling is daar vaak wat groter dan in Nederland
    
 • Voor scholieren: ben je van plan een spreekbeurt of werkstuk te maken over Podotherapie? Neem contact met ons op! We hebben altijd wel voorbeeldmateriaal en /of folders beschikbaar. En voor de echt geïnteresseerden kunnen we misschien een aantal ”meeloop-uren” in onze Praktijk voor je regelen!
    
 • Last van hielspoor? Maak direct een afspraak en kijk voor oefeningen alvast op onze pagina hielspoor
    
 • Vastelaovend, wandeltocht, 4-daagse of vakantie in aantocht? Onbezorgd feestvieren, wandelen of op vakantie? Maak tijdig een afspraak! Onze agenda’s zitten rond deze periodes voller dan normaal en therapieën hebben tijd nodig om optimaal effect te genereren!