Menu

Nieuws

Nieuws

Singelloop en Wandeltocht: Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Sponsor in Goodiebag

Geplaatst door op 30/09/2017 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Singelloop en Wandeltocht: Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Sponsor in Goodiebag

Mogen we u  -als deelnemer aan Singelloop, Wandeltocht of andere loop-  feliciteren?

 

2017…
De Singels…
5 of 10 kilometer gerend…
5, 10, 15 of zelfs 20 kilometer gelopen…
De voeten…
En wat nu…

In Venray is het lopen van de Singels een begrip. Op 1 oktober is dit begrip voor de vierde maal omgezet in een heus evenement: de vierde editie van de Venrayse Singelloop, aangevuld met vier Podotherapie Boot de Vocht Wandeltochten!

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht steunt dit initiatief van harte. Niet alleen vanuit het oogpunt van lichamelijke gezondheid is lopen belangrijk, maar ook vanuit onze visie dat probleemloos lopen belangrijk is! Dat laatste is niet alleen “geen pijn aan de voeten”, maar een veel breder begrip. Problemen bij het lopen uiten zich ook in pijn aan enkels, knieën, heupen en rug. En dat is precies het vakgebied waar Podotherapie zich op richt. En binnen dat vakgebied is Podotherapie Praktijk Boot de Vocht uw beste looppartner, ook voor de specialistische expertise SportPodotherapie.

Voor alle deelnemers aan de Singelloop en Wandeltocht, heeft Podotherapie Praktijk Boot de Vocht een felicitatie in de digitale goodiebag.

Bij inlevering van de kaart uit de goodiebag krijgt u -als deelnemer aan Singelloop of Wandeltocht, of als ondersteunende vrijwilliger-  € 25,= korting op een paar podotherapeutische (sport)steunzolen. We willen daarmee stimuleren dat u als sporter, wandelaar of vrijwilliger goed op uw voeten staat. Goed schoeisel en goed op de voeten staan vermindert de kans op blessures aanzienlijk, werkt bovendien voor sporters prestatieverhogend en van probleemloos lopen heeft iedereen dagelijks plezier! “Lees meer” voor voorwaarden. (meer…)

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht ook in 2017 hoofdsponsor Wandeltochten

Geplaatst door op 20/04/2017 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Praktijk Boot de Vocht ook in 2017 hoofdsponsor Wandeltochten

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht sponsort dit jaar voor de vierde maal de Venrayse Singelloop. En wel specifiek de Podotherapie Praktijk Boot de Vocht Wandeltochten! Dit jaar gaan we van start met tochten van 5, 10, 15 en 20 kilometer.

Gemeenschappelijke factor van al het rennen en lopen is, dat het gaat om loopplezier! Dan ligt het voor de hand dat Podotherapie Praktijk Boot de Vocht het evenement graag ondersteunt en sponsort.

Podotherapeut Ine Boot: “Waar het gaat om loopplezier, is Podotherapie Praktijk Boot de Vocht de beste looppartner. Plezier in lopen, en vooral probleemloos lopen, is belangrijk. Lopen doe je immers iedere dag. Daar kunnen wij als Podotherapie Praktijk Boot de Vocht een grote bijdrage in leveren. Daarom dat wij dit jaar het evenement wederom uitgebreid ondersteunen.”

SportPodotherapeut Astrid Kessels vult aan: “Probleemloos lopen wordt vaak onderschat. Het is niet alleen “geen pijn aan de voeten”. Het is een veel breder begrip. Problemen bij het lopen uiten zich ook in pijn aan enkels, knieën, heupen en rug. Probleemloos lopen moet je niet uitstellen. Wanneer je klachten hebt, onderneem dan actie! Zondag 01 oktober 2017 klinkt het officiële startschot, maar de start van de voorbereidingen om lekker te lopen, kan ­wat ons betreft­ al direct beginnen!”

Om die laatste woorden kracht bij te zetten, biedt Podotherapie Praktijk Boot de Vocht 25 voorinschrijvers van de Wandeltochten een gratis controle van voet en schoen aan! In de Podotherapie Praktijk aan de Westsingel 5-B in Venray, krijgt u advies over uw schoeisel, uw voetverzorging, en eventueel advies over het verhelpen of voorkomen van (loop)klachten.

Deelnemers én twijfelende deelnemers aan een van de Wandeltochten, hebben dan ruim tijd voor voorbereidingen.

Aanmelden voor de gratis controle is noodzakelijk via 0478 – 589 176. Klik hier voor informatie en voorwaarden .

Podotherapie Praktijk Boot de Vocht declareert rechtstreeks bij verzekering!

Geplaatst door op 20/06/2016 in Nieuws | Reacties uitgeschakeld voor Podotherapie Praktijk Boot de Vocht declareert rechtstreeks bij verzekering!

DrukwerkPodotherapie Praktijk Boot de Vocht is één van de eerste Podotherapie Praktijken in Nederland, die rechtstreeks kunnen declareren bij zorgverzekeraars. Dat betekent voor de patiënt dat zij zelf geen nota’s meer hoeven te declareren bij hun zorgverzekeraar en geen nota’s meer vooruit hoeven te betalen.

Deze vooralsnog unieke service van Podotherapie Praktijk Boot de Vocht is tot stand gekomen na een proef van een aantal maanden begin 2016. Nadat de proef in samenwerking met een beperkt aantal zorgverzekeraars geslaagd was, is de proef nu omgezet in een standaard routine bij het merendeel van de zorgverzekeraars*. (meer…)

Tips
 • Kraken de zolen in uw schoenen? Doe wat talkpoeder in uw schoen voordat u uw zolen erin legt
    
 • Heeft u (vooral als vrouw) een extreem kleine maat schoenen of juist een extreem grote maat schoenen? Zorg altijd voor goed passende schoenen en doe u zelf niet tekort door “dan toch maar” een verkeerde maat schoenen te kopen. Kijk desnoods eens over de grens in Duitsland. De maatverdeling is daar vaak wat groter dan in Nederland
    
 • Voor scholieren: ben je van plan een spreekbeurt of werkstuk te maken over Podotherapie? Neem contact met ons op! We hebben altijd wel voorbeeldmateriaal en /of folders beschikbaar. En voor de echt geïnteresseerden kunnen we misschien een aantal ”meeloop-uren” in onze Praktijk voor je regelen!
    
 • Last van hielspoor? Maak direct een afspraak en kijk voor oefeningen alvast op onze pagina hielspoor
    
 • Vastelaovend, wandeltocht, 4-daagse of vakantie in aantocht? Onbezorgd feestvieren, wandelen of op vakantie? Maak tijdig een afspraak! Onze agenda’s zitten rond deze periodes voller dan normaal en therapieën hebben tijd nodig om optimaal effect te genereren!